STAJLIŠ U SVAKOJ PRILICI

Trudnoća joj godi: Lijepa supruga Matea Kovačića uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a evo kako izgleda pred porod

02.10.2020 u 22:51

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometnog reprezentativca i poduzetnica Izabel Kovačić broji dane do najljepšeg i najposebnijeg trenutka. Ona i suprug Mateo Kovačić postat će po prvi put roditelji, a iako većina trudnica pred porod odmara, lijepa ekonomistica i dalje marljivo radi i vodi računa o svom biznisu

Kada ste sam svoj vlasnik, uvijek vas čeka posao koji morate odraditi. Zna to dobro Izabel Kovačić koja je sa sestrom Ivanom prije nekoliko godina pokrenula vlastiti dječji brend Lunilou. Iako je u visokom stupnju trudnoće, lijepa Izabel redovito posjećuje svoj showroom u centru Zagreba i pazi da posao teče glatko.

Otkako je zavladala pandemija, ona i Mateo vratili su se u rodni Zagreb, gdje je Izabel odlučila i roditi, kako bi bila blizu obitelji i prijatelja. Tijekom izolacije poznati par je iskoristio vrijeme za uživanje u zajedničkom druženju, a Izabel je za tportal otkrila i kako su, baš kao i mnogi Hrvati, najviše uživali u kuhanju i degustaciji hrane.

Sada kada se život polako vraća u normalu, Izabel više ne sjedi zatvorena u kući, već nastoji vrijeme maksimalno iskoristiti do dolaska prinove. Dugo je skrivala trudnički trbuščić, a onda ga je nedavno otkrila u kampanji za vlastiti brend. Otada povremeno sa svojim obožavateljima dijeli fotografije na kojima se vidi napredak trudnoće, a nedavno je podijelila fotografiju na kojoj pozira u showroomu Luniloua.

Iako joj je termin poroda jako blizu, Izabel i s povećim trbuhom nastoji izgledati stajliš u svakoj prilici. Izabel na slici pozira u crnoj bodycon haljini od pletiva i robusnim combat čizmama - apsolutnim 'must have' komadima sezone, a trbuščić je djelomično prekrila Chanel torbom od prošivene kože - modnim klasikom koji u svom ormaru imaju sve istinske modne ovisnice.