KOJA JE LJEPŠA?

Trudnice na 'red carpetu': Svi su gledali u atraktivne pratilje najvećih rivala

24.10.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Iako su glavne zvijezde večeri trebali biti najbolji nogometaši svijeta, fotoaparati i kamere bili su više usmjereni na njihove pratilje, a posebno zanimljive bile su trudne partnerice najvećih rivala - Cristiana Ronalda i Lionela Messija

Nagađa se kako je trudna gotovo osam mjeseci te kako bi uskoro trebala roditi njihovo prvo zajedničko dijete. Riječ je o Georgini Rodriguez, partnerici Cristiana Ronalda, koji je i ove godine na dodjeli nogometnih nagrada FIFA-e ponio titulu najboljeg nogometaša.

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

22-godišnja Georgina je za pojavljivanje na crvenom tepihu kazališta Palladium u Londonu odjenula svilenkastu srebrnu haljinu, a društvo joj je pravio najstariji Ronaldov sin, sedmogodišnji Cristiano Jr. Elegantna haljina lagano je isticala i trbuščić, a za razliku od mnogobrojnih žena u drugom stanju diljem svijeta, Georgina i u visokom stupnju trudnoće ne odustaje od sandala s vrtoglavo visokim potpeticama.

Osim u Georginu, sve su oči bile uprte u još jednu trudnicu - suprugu Lionela Messija koji se s Ronaldom i Neymarom borio za prestižnu nagradu najboljeg nogometaša.

  • +3
Lionel Messi sa suprugom na dodjeli FIFA-inih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Argentinska nogometna zvijezda i njegova supruga Antonella Roccuzzo ovih dana objavili su sretnu vijest da nakon petogodišnjeg Thiaga i dvogodišnjeg Matea u njihovu obitelj stiže još jedan član.

Treće dijete bit će im ujedno prvo rođeno u braku jer su Messi i Antonella svoju vezu okrunili brakom tek ovog ljeta.