POZIRALA U TOPLESU

Posljednja snimka koju je Chrissy Teigen objavila na Instagramu ne ostavlja puno mašti na volju

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 10.08.2020 23:32
  • Objavljeno 10.08.2020 u 23:29
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Da nema problema ni srama s ičime, manekenka i supruga pjevača Johna Legenda potvrdila je već bezbroj puta, a sada je to gradivo dodatno utvrdila. Na svom Instagram Storyju objavila je kratku snimku na kojoj je tek u tajicama, dok grudi, koje su i nakon vađenja implantatima i dalje bujne, pridržava rukama

Nakon što je nedavno izvadila implantante iz grudi, Chrissy Teigen se još uvijek privikava na svoj novi/stari izgled. A kako izgleda nakon operacije kojom su joj implantati izvađeni, ponosno pokazuje na svojim profilima na društvenim mrežama.

Posljednja njezina snimka, koju je objavila na Instagram Storyju, ostavila je malo mašti na volju, budući da na njoj 34-godišnjakinja na sebi ima tek crne tajice visokog struka, dok svoje, i dalje bujne grudi, pridržava rukama.

Inače, Chrissy Teigen je otkrila kako razmišlja podvrgnuti se i drugoj operaciji smanjivanja grudi i to sa samo mjesec dana nakon što je to napravila prvi put.

'Svjesna sam da su još uvijek ogromne i iskreno mislim da ću morati otići pod nož još jednom da postanu manje. Nisam očekivala da će i dalje biti tako velike', rekla je Chrissy Teigen koja je u lipnju izvadila implantante koje je stavila kao 20-godišnjakinja.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram