OBRAĆANJE SUMNJIVCIMA

Trpimir Vicković Vicko sasvim iskreno o posljedicama zaraze: 'Boleština me žvače iz dana u dan'

12.04.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Nakon što je dva mjeseca proveo u bolnici, a potom i četiri tjedna u Stubičkim toplicama gdje se oporavljao od zaraze virusom Covid-19, popularni radijski voditelj na sebi svojstven način otkrio je kako danas izgleda njegov život nakon preboljene bolesti

Svoj novi status na Facebooku, Trpimir Vicković Vicko posvetio je svim onima koji i dalje sumnjaju u ozbiljnost zaraze koronavirusom.

'Samo da znate vi koji ne vjerujete u opakost Covida, boleština me žvače iz dana u dan, i kada mislim da sam bliže onom starom prdonji kakav sam bio, podsjeti me bolovima, slabošću ili jednostavno nemogućnošću koračanja nogom pred nogu, a ja se ne dam, još se i sprdam...', napisao je radijski voditelj nakon čega su mu se u komentarima brojni javili kako bi mu zaželjeli brz oporavak.

Samo da znate vi koji ne vjerujete u opakost Covida, boleština me žvače iz dana u dan, i kada mislim da sam bliže onom...

Posted by Trpimir Vicko Vicković on Monday, 12 April 2021

Zbog posljedica zaraze virusom, Trpimir Vicković Vicko proživio je pravu agoniju. Ponovno je učio hodati te je dugogodišnji dijabetičar, no ni u jednom trenutku nije klonuo duhom.

'Korona je, rekli su mi, samo ubrzala proces u tijelu koji bi me dohvatio za nekih tridesetak godina. Sve je izgleda kod mene počelo kada sam bez povišene temperature prebolio povišenu upalu pluća. Da sam bio pušač, korona bi mi vjerojatno zeznula pluća, ovako mi je, u potrazi za najslabijim mjestom u organizmu, sjela na noge i probavu. A gdje i kada sam dobio koronu, gdje sam se zarazio, to stvarno ne znam', svojedobno je otkrio.

Trpimir Vicković Vicko Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL