VITALNA 91-GODIŠNJAKINJA

Tragedija izbjegnuta u posljednji tren: Na legendarnu Milku Babović naletio automobil

14.11.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Legendarnu sportsku novinarku, koja je krajem listopada proslavila 91. rođendan, prije nekoliko dana ispred zgrade u kojoj živi srušio je automobil. Na sreću, Milka Babović prošla je neozlijeđeno

U jednom od svojih rijetkih intervjua, koji je dala za Glas Istre, legendarna televizijska sportska novinarka otkrila je kako ju je prije nekoliko dana ispred njezina zagrebačkog stana srušio automobil.

'Nažalost, prije nekoliko dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno strogo zavikala 'ne smijete tako'. Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada', otkrila je Milka Babović i šokirala sve.

Ova vitalna dama, koja je 27. listopada proslavila 91. rođendan, posljednjih godina ima i komplikacije s vidom, zbog čega ne može gledati televiziju ni čitati, no unatoč svemu dobro raspoloženje ne nestaje, a rado se i danas prisjeća starih vremena i početaka novinarstva.

  • +2
Milka Babović Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Danas, kako je otkrila za Glas Istre, živi skromno, penzionerski, okružena sjećanjima, ali i isječcima iz novina: 'Možda i nisam bila prava novinarka. Evo, sad mi je devedeset i jedna, a još uvijek nemam čir na želucu.'