bio je san mnogih žena

Zdravko Čolić otkrio da se zabavljao s poznatom glumicom, a posvetio joj je i svoj veliki hit

14.11.2019 u 10:59

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je jedan od najvećih zvijezda u regiji već skoro dva desetljeća u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri, Unu i Laru. No manje je poznato da je Zdravko Čolić jednu od svojih uspješnica posvetio posebnoj ženi

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka bio je buran. Kruže priče o tome kako su se žene Zdravku Čoliću doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe. Čola je pak rijetko govorio o svojoj vezi s glumicom Jasnom Ornelom Bery koju publika pamti kao zvijezdu filmova 'Na putu', 'Grbavica', 'Nafaka', 'U zemlji krvi i meda' koji je režirala Angelina Jolie. Ona je pak često znala pričati o njihovom odnosu.

Kao mladi 1971. godine izlazili su skupa po Sarajevu. Tijekom rata raspitivali su se o jedno drugom. Nakon rata vidjeli su se prvi put u Beogradu kad je glumica predstavljala svoj film kada je to, po riječima glumice, bio dirljiv susret. Čola je upravo njoj posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje', koju je sam napisao.

'Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji', izjavila je glumica koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču, prenosi Alo.rs.