IZNENADIO MNOGE

Tony Cetinski ima novi koncept nastupanja: Pjeva po željama fanova

10.02.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Organizacija posebnih intimnijih 'meet & greet' nastupa uz druženje s glazbenom zvijezdom pred publikom rijetkost je u Hrvatskoj. Upravo će to svojim fanovima upriličiti jedan od naših najpopularnijih pjevača na svom nastupu u Opatiji

'Započinjemo s jednim malo drugačijim konceptom od svega do sada. U Opatiji u dvorani Gervais ćemo se skoro više družiti nego što ću ja nastupati kao nekakva zvijezda. Trebali bismo se vrlo intimno družiti, pjevat ćemo čak i po vašim željama', najavio je Tony Cetinski u video snimci na Instagramu svoj koncert povodom Dana žena.

Tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario je brojne uspjehe zbog kojih je ponosan, a nedavno je obznanio da je spreman na novi korak, koji čeka već dugi niz godina. U Opatiji će otvoriti školu pjevanja u kojoj je dobrodošao svatko tko želi naučiti ili usavršiti svoje pjevanje.

Danas mu je najveći izazov, kaže, biti sretan u tome što radi i da nešto više, ne oslanjajući se na stare kredite, nego ići naprijed.

'Nije uvijek lako. Recimo, ja nikad nisam bio pripadnik nijednog klana iako su svi to htjeli. Nekako se nisam dao u to pa sam zbog toga imao pauze od dvije, tri, pet godina. Generalno, vratit ću se na prethodno pitanje, ne bih mijenjao ništa jer onda to ne bih bio ja. Taj put koji sam prošao i prolazim još uvijek me na neki način formirao. Ne bih bio tu gdje jesam da ga nisam prošao', poručio je ranije u razgovoru za tportal. Tony već nekoliko godina živi u Istri. Preseljenje ondje, znaju to svi ljudi bliski pjevaču, bila je mu je davna želja budući da je četvrt stoljeća proveo u Zagrebu.