OPET PRORADILA NOSTALGIJA

Tony Cetinski žali za dobrim, starim vremenima: Pokazao fotografiju staru 22 godine

18.11.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Pjevača lijepe uspomene vežu za devedesete kad je kada je počinjao svoju danas uspješnu karijeru te žario i palio svojim hitovima, a sada Tony Cetinski ponovo prisjetio tog razdoblja života i 1997. godine

'Vrijeme kada su se jednostavno ljudi voljeli, podržavali i uzajamno jako poštivali', napisao je Tony Cetinski pored fotografije na kojoj pozira s Dadom Topićem, Massimom Savićem i Josipom Lisac od koje je, kako je napisao, tu divnu uspomenu preuzeo s njezinog Instagram profila. Riječ je o podsjetniku na live izvedbu rock opere Gubec Beg.

Prije nekoliko dana pjevač je na društvenim mrežama objavio je nekoliko fotografija supruge Dubravke koja je održala predavanje na jednom fakultetu, pet mjeseci nakon što je doživjela moždani udar.

'Što da ti kažem draga moja Duda? Nakon svega što si prošla opet si iz svega izašla kao pobjednik. Gledati taj sjaj u tvojim očima nakon što si se tako zdušno pripremala i tako zabavno prenijela sve na studente je nešto neopisivo. Dobrodošla natrag, divno te bilo vidjeti u svom prirodnom zanosu i okruženju baš kao dijete u pješčaniku svog vrtića. Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave riječi pronaći. Volim te', napisao je Tony.