BEZ DLAKE NA JEZIKU

Tony Cetinski: 'Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova, a ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao'

06.09.2019 u 17:11

Bionic
Reading

Iduće godine Tony Cetinski obilježit će 30 godina karijera, a tim povodom nada se kako će napraviti spektakularni koncert u Zagrebu, na svoj rođendan, kako bi se zahvalio publici na vjernosti. No, do tada, ostaju mu ostali, mnogobrojni koncerti, kao i 'punjenje baterija' uz treću suprugu Dubravku

U velikom intervjuu koji je Tony Cetinski dao za Jutarnji list, progovorio je o ljubavi, braku s Dubravkom Cetinski, djeci koju ima iz bivših brakova, ali i trenutnom stanju na estradi. Kao i obično, bez dlake na jeziku, Tony Cetinski nikoga nije štedio.

'Imam dvoje prekrasne djece iz bivših brakova i sretan sam što ih imam, no ljubav sam uistinu pronašao kad sam od ljubavi odustao', rekao je Cetinski i dodao kako svoju djecu nastoji što manje opterećivati svojim poslom.

Popularni pjevač, koji posljednjih godina živi sa suprugom Dubravkom u rodnom Rovinju, priznao je kako mu je duhovnost izuzetno bitna, kao i vjera bez koje, kako kaže, 'život nema svoju svrhu niti smisla'.

Ono što 'upada u oči' njegov je osvrt na trenutno stanje na glazbenoj sceni, za koju je rekao kako nažalost ima jako puno mladih i talentiranih ljudi koji nikada neće dobiti svoju priliku ukoliko ne postanu dio nekog od klanova koji 'vladaju scenom'. Dodao je kako novi izvođači, ukoliko žele da se njihova pjesma emitira na radijskim postajama, moraju pjevati pjesme koje su napisali neki od najplaćenijih autora prema ZAMP-u.

Tony Cetinski Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Scena nam je kakva jest upravo zbog toga što više glavno oružje nije dobra pjesma nego pozicioniranje ili pripadanje nekome tko ima uigran tim poslušnika i podanika. O tim i sličnim problemima sam davno govorio dok su drugi čučali iza žbunja i čekali da im netko raskrči put do fotelja, a istovremeno mene proglašavali buntovnikom bez razloga. Danas vidimo da je razloga bilo i da je naša scena zbog svoje impotentnosti samo omogućila da postanemo deponij glazbenog uvoznog smeća.'