ZVIJEZDA 'PRIJATELJA'

Tone sve dublje: Matthew Perry jedva se dovukao do auta parkiranog ispred njega

01.07.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Popularni Chandler iz serije 'Prijatelji' nedavno nas je ponovno zaprepastio svojim zapuštenim izgledom, a prema fotografijama koje od tada redovito stižu, zvijezda serije 'Prijatelji' tone sve dublje

Prije nešto manje od mjesec dana Matthew Perry je snimljen na ulicama Los Angelesa u gotovo neprepoznatljivom izdanju. Zapuštenog i s viškom kilograma Perrya smo već imali prilike vidjeti, ali nakon što je prošle godine u zapuštenom izdanju snimljen u New Yorku, glumac se pribrao i upristojio svoj izgled.

Snimke na kojima je početkom lipnja uhvaćen na povratku iz ljekarne ponovno su neugodno iznenadile sve, a usljedile su nekoliko tjedana nakon što je okončao svoju dvogodišnju vezu s agenticom Molly Hurwitz.

Nakon toga, Perry je još nekoliko puta snimljen u dosta lošem izdanju, a krenula su i nagađanja da se posrnula zvijezda vratila svojim starim navikama.

Glumac koji se teško nosio sa slavom koju mu je donijela serija 'Prijatelji' u prošlosti je nekoliko puta bio na odvikavanju od alkohola. Pored toga, zbog nesreće s jet-skijem koju je doživio 1997. godine, Perry se navukao na lijek Vicodin kojega mu je prepisao liječnik.

Na najnovijim fotografijama, snimljenim na izlazu iz jedne poslovne zgrade u Los Angelesu, Perry izgleda strahovito loše, a osim zapuštenog izgleda i očitog viška kilograma, glumac je imao problema i s hvatanjem daha pa se spuštene maske, koju je dužan nositi u javnosti, prislonio na zgradu kako bi smogao snage napraviti još dva koraka do parkiranog auta.

U njemu ga je čekala asistentica, ali morala je izaći kako bi se klinet s njom konzultirao oko ulaska u automobil.

Nadajmo se samo da je problem bio vrućina, i da će se slavni glumac u red uspjeti dovesti pažljivijom prehranom, a ne novim pokušajem odvikavanja.

  • +7
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia