uživa u suncu

Tončica Čeljuska u potrazi za ljetom: Objavila fotografiju s plaže u kupaćem kostimu

04.03.2023 u 18:03

Bionic
Reading

HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska putem društvenih mreža podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu, vidno uživajući u ljetnoj amtosferi prelijepe obale karipskog mora

Tončica Čeljuska nastavlja dijeliti fotografije s odmora kojeg provodi na kolumbijskim plažama koje ljepotom zaustavljaju dah.

Na posljednjoj fotografiji HTV-ova novinarka pozira u nebeski plavom dvodijelnom kupaćem kostimu na pješčanoj plaži, vidno uživajući u kombinaciji toplog sunca i neodoljivog karipskog mora.

U opisu objave voditeljica je napisala na engleskom 'U potrazi za ljetom' čime je naglasila koliko je sretna što u ovo hladno zimsko doba dane može provoditi u čarima ljetnih radosti.

'Ovaj neotkriveni dio svijeta je robinzonsko mjesto u kojem nema hotela ni resorta, vode i struje minimalno, a na kartu svijeta ih je stavio Netflix kada je dijelove serije 'Casa del Papel' snimao upravo ovdje. Na otocima žive domoroci, autohtoni narod Cune, praktički svaki otočić je vlasništvo jedne obitelji. Sve je autentično, spava se u kolibama od sijena i mnogi avanturisti ovdje nađu komadić raja', opisala je Tončica svoje mjesto za odmor prije nekoliko dana.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Voditeljica i urednica HTV-ove emisije 'U svom filmu' na odmor je otišla u društvu prijatelja, dok je slobodno vrijeme krajem prosinca odlučila provesti u Zurichu u društvu kćeri i unuka sa švicarskom adresom.