zna uživati

Tončica Čeljuska javila se iz 'najopasnije' destinacije na svijetu koju je izabrala za svoj odmor, a pala je i fotografija s plaže

17.02.2023 u 06:47

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' već nekoliko dana opušta se daleko od Hrvatske, u zemlji koja se posljednjih godina izdvaja kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija

'Jednom godišnje idi na mjesto na kojem nikad nisi bila, jedan je od onih životnih principa kojih se s veseljem nastojim držati. Cartagena, najveća karipska luka u Kolumbiji, koju su osnovali španjolski kolonizatori 1533. godine! Grad je opasan zidinama, nešto poput Dubrovnika, zaštićen od UNESCO-a, divna arhitektura i spomenici. No ono što je posebno je atmosfera - boje, glazba i ples na svakom koraku. Grad je nadmašio sva moja očekivanja, jedno od najvećih iznenađenja na putovanjima uopće. Sigurno spada među pet najljepših gradova koje sam ikad vidjela', bila je prva objava Tončice Čeljuske nakon što je stigla na mjesto na kojem se odmara posljednjih dana.

I u narednoj objavi napisala je da je Cartagena prekrasan grad toliko da je to teško opisati. Iduće mjesto s kojeg se HRT-ovka javila svojim pratiteljima je San Blas, arhipelag od 365 otoka u panamskom dijelu Karipskog mora.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

'Ovaj neotkriveni dio svijeta je robinzonsko mjesto u kojem nema hotela ni resorta, vode i struje minimalno, a na kartu svijeta ih je stavio Netflix kada je dijelove serije 'Casa del Papel' snimao upravo ovdje. Na otocima žive domoroci, autohtoni narod Cune, praktički svaki otočić je vlasništvo jedne obitelji. Sve je autentično, spava se u kolibama od sijena i mnogi avanturisti ovdje nađu komadić raja', opisala je Tončica. Pokazala je i nekoliko fotografija s plaže na kojoj se sunčala.