VESELJE NA VRHUNCU

Tončica Čeljuska gušta daleko od Zagreba: Blagdane provodi u najboljem društvu

22.12.2022 u 22:13

Bionic
Reading

HRT-ova urednica i voditeljica hvaljene emisije 'U svom filmu', 2018. godine, na sam Božić postala je baka svoje prve unučice Amelie koju je rodila njezina starija kći Anuška. Kako 'cure' žive u Zurichu, prilika za zajedičko uživanje baš i nema svaki dan. No, zato je božićno vrijeme kao stvoreno za to

Osim svojim poslovnim uspjesima, jedna od najuspješnijih domaćih voditeljica i urednica može se pohvaliti lijepim privatnim životom. Tončica Čeljuska nakratko će se odmoriti od zagrebačkih obaveza u Švicarskoj. Ondje boravi već nekoliko dana, a svakodnevno se javlja svojim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama.

Pokazala je brojne prizore od tamo, a među ostalim je posjetila i festival svjetla u Zurichu. 'U doba zimskog solsticija. Za najkraćih dana u godinu kada nam je svjetlo najpotrebnije. Divni su ti običaji da svjetlimo u tim ranim večerima kada je već u 5 popodne mrkli mrak. Znamo uskoro će Božić i doći će nam Svjetlo svijeta', opisala je.

Pale su i neodoljive fotografije s unučicom. Ranije je pričala o tome kakav je osjećaj biti baka.

'Kad to shvatiš, možeš samo gledati to malo stvorenje koje je došlo, bez opterećenja, jer su roditelji već preuzeli svoje, i to je normalno. A ti samo uživaš u toj nesputanosti, ljepoti te čiste duše i potpune nepatvorenosti. Čisto je opuštanje biti s malom djecom i nakon roditeljskog iskustva nećeš to više kvariti nekim svojim pristupom, nego uživaš u tome kako se to dijete igra, kako s tobom razgovara, kako doživljava tebe i druge. Neusporedivo je. Osjećaj prema unuci najsličniji je onom kad se zaljubiš', izjavila je za Jutarnji list. Podsjetimo, osim Anuške, Tončica Čeljuska ima i mlađu kćer Tihanu koju je rodila 1998. godine.

  • +9
Tončica Čeljuska Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić