javlja se fanovima

Tončica Čeljuska nedavno je imala problema s hakerima, a sada dobiva divne komplimente od fanova: 'Jedna od najljepših žena'

18.08.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' još uživa na odmoru gdje puni baterije za nove poslovne obaveze. Nakon što je proživjela neugodno iskustvo i upozorila pratitelje na Instagramu da je netko napravio lažni profil s njenim imenom i prezimenom, javila se iz Sarajeva

'Ljeto je isto. Mi smo ti koji se mijenjaju', piše u vojoj novoj objavi Tončica Čeljuska. Na fotografiji pozira u ljetnoj haljini ispod koje viri tirkizni kupaći kostim, a muški i ženski fanovi ne štede na lijepim riječima.

'Vi možete odijenuti i burku, nikab, hidžab i opet bi bili jedna od najljepših žena, a ovako pogotovo. Intelekt, glas, karizma, sve je kod vas na mjestu', poručila joj je jedna od pratiteljica. 'Savršena', 'Hot mama', 'Divna ste žena, tražite ljepotom i toplinom i prekrasnim osmjehom', 'Naša Tončica je uvijek melem za oči i dušu', 'Vi kao da se pomladili za 10 godina', pisali su joj još neki.

'Puno dobrih stvari vidim u društvenim mrežama. Biram ljude i sadržaje koji me zanimaju, pratim neke genijalne umjetnike koji me inspiriraju, kontaktiram ih i to smatram privilegijom. Kako bih drukčije došla u priliku da komuniciram na zidu svog omiljenog glumca i on to lajka. Recite da sam tinejdžerica, ali mene to veseli. S druge strane, dovoljno sam odrasla i dovoljno znam što je život i te fotošopirane živote shvaćam kao razonodu, a ne izvor frustracije. Razumijem i moje pratitelje i vesele me njihovi komentari. Otrovne komentare brišem jer ipak sam ja ta koja određuje pravila', izjavila je nedavno za tportal.

  • +9
Tončica Čeljuska Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić