'nevjerojatno kuha'

Tonči Huljić prokomentirao Hanino majčinstvo i Petra Grašu: 'On je loš primjer'

18.04.2023 u 23:52

Bionic
Reading

Hrvatski tekstopisac Tonči Huljić tvrdi kako se Hana u potpunosti posvetila majčinstvu, a kako je Petar Grašo briljantan u kući

Jedno od najpopularnijih lica hrvatske estrade, Tonči Huljić, prokomentirao je svog zeta Petra Grašu, oženjenog za njegovu kćer Hanu Huljić s kojom ima kćer Albu.

'On je loš primjer za sve muževe, čovjek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam doveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više tamo da to gledaju', rekao je Tonči Huljić za In Magazin u šaljivom tonu i nastavio:

  • +5
Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

'Čovjek stvarno kuha da je to nevjerojatno. Tako da mu ja nemam što dijeliti savjete, a i nema gore stvari nego kad se baka i dida previše petljaju, petljaj se koliko oni traže', rekao je pa prokomentirao kako se njegova kćer Hana snašla u ulozi majke.

'Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut kakva je Hana mama. Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je kći ne pojede cijelu... Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično - kao i njegovi roditelji i dide i bake', zaključio je Huljić.