PROŠLE GODINE je rodila

Tonči Huljić otkrio da je otkrio Hani gotov porodljini i da se vraća na scenu

13.04.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Hana Huljić je zadnji put bila na pozornici festivala Zagreb Classic prošle godine kad je s tatom nastupila na 'Misi Mediterana'. Bilo je to tri tjedna prije poroda

Tonči Huljić je izjavio da mu je 'jako drago što opet dolazi u Galeriju Meštrović' najavljujući da će nastupiti na nadolazećem glazbenom spektaklu 'Melodije Jadrana' u Splitu i to s kćeri Hanom.

'Hana je prošle godine bila na porodiljnom, ali sada nastupa u Misi Mediterana', otkrio je tata Huljić na najavnoj press konferenciji za reviju glazbe koja će se održati posljednjeg vikenda u lipnju i to u trajanju od tri dana.

Inače, Hana je ljetos rodila kćerkicu Albu. Šira javnost ju je upoznala 2013. kad je dobila ulogu u prvoj hrvatskoj glazbeno-dramskoj seriji 'Stella', a tad je napominjala kako je ulogu dobila na audiciji, a ne na račun slavnog tate.

Pozornost je ponovo privukla upravo zahvaljujući Petru Graši, još prije pet godina kad je s njim surađivala na pjesmi 'Srce za vodiča'. 2019. godine je predstavila i svoju prvu pjesmu 'Alisa' koju je potpisala i kao koautor (na hrvatskom i engleskom jeziku). Hana, inače magistra kompozicije i glazbene teorije, pratila je pijanistu Maksima Mrvicu pratila na turneji po Kini.

Prateće vokale pjevala je i na nastupima svog oca Tončija s njegovim bendom Madre Badessa, a sudjelovala je i u stvaranju i izvedbi njegova sakralnog pop koncerta. Napisala je, orkestrirala i uz pratnju ženskog zbora otpjevala treći dio mise. Bavila se slikanjem i pisanjem.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX