20 GODINA ARILEA

Samo zbog njih je Hana Huljić ostavila Albu kod kuće i otišla s mamom Vjekoslavom u večernji izlazak

25.03.2023 u 08:47

  • +17

Poznati na reviji Arilea

Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic

Bionic
Reading

Velikom modnom revijom održanom u Dioklecijanovim podrumima, u sklopu Praznika cvijeća i organizaciji Udruženja obrtnika Split, bračni par Marija i Jurica Pirić, koji se kriju iza imena brenda Arileo, proslavili su 20. godišnjicu postojanja

Za 20 godina postojanja točno je 20 manekenki prošetalo u isto toliko 20 novih modela s potpisom Arilea pistom postavljenom u Dioklecijanovim podrumima u Splitu, a ovom prigodom prikazan je i kratki film o proteklim godinama, kao i s modelima kakve su nekoć Marija i Jurica Pirić dizajnirali.

Nakon službenog dijela, u kojem je pjevala Lorena Bučan, uzvanici, među kojima su bila i brojna poznata lica, podružili su se na neformalnom dijelu gdje je stigla i slavljenička torta.

A da je brend Arileo uistinu tražen brend, osobito u Dalmaciji, potvrđuje i dolazak poznatih splitskih dama koje rado i često za važnija događanja nose upravo njihove kreacije.

Upravo zbog toga ne čudi da su glavne zvijezde, osim dizajnera, sinoć bile mama i kći, Vjekoslava i Hana Huljić, koje s Arileom surađuju s godinama. Dapače, Hana Huljić je za svoje vjenčanje s Petrom Grašom povjerenje podarila upravo njima, da joj naprave vjenčanicu o kojoj sanja.

  • +32
Modna revija modnog brenda Arileo Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic

Tko je čuvao malenu Albu, dok su mama i baka uživale u večernjem druženju nije poznato, no ono što je jasno vidljivo je da Hani Huljić majčinstvo itekako godi.

Osim njih tu je bila i tekvandoistica Lucija Zaninović, čija se sestra blizanka Ana Zaninović trenutno natječe u showu 'Ples sa zvijezdama', ali i Ana Gruica Uglešić, koja je i ovoga puta sve ostavila bez riječi besprijekornim stajlingom.

Mnoge je iznenadio i dolazak Vesne Dragojević, udovice Olivera Dragojevića, koja baš i nema naviku pojavljivati se na ovakvim događanjima, no zbog bračnog para Pirić napravila je iznimku.