slavi se

Petar Grašo i Hana Huljić u tajnosti su krstili svoju Albu, a danas je posebno velik dan u njihovoj obitelji

19.02.2023 u 16:31

Bionic
Reading

Ovog vikenda obilježava posebno važan događaj u obitelji Petra Graše i Hane Huljić Grašo. Naime, slavni par je krstio svoju djevojčicu Albu, i to na vrlo poseban datum

Dulje vremena se šuškalo i nagađalo kako će Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić Grašo krstiti svoju djevojčicu Albu 19. veljače, na dan kada slave svoju prvu godišnjicu braka.

No, Petar i Hana ipak su promijenili planove te se krštenje, kako piše 24sata, održalo u petak, 17. veljače, na također vrlo važan datum. Naime, malena Alba rođena je 17. srpnja prošle godine što znači da je krštenje održano na dan kad je djevojčica napunila sedam mjeseci. Krštenje je održano u tajnosti, a nakon crkvenog obreda slavlje rezervirano samo za najuži krug obitelji i kumova nastavilo se u splitskom restoranu Pimpinella.

Inače, mnogi su nagađali kako će Alba biti krštena 19. veljače, na prvu godišnjicu braka svojih roditelja, a tome u prilog je išla izjava ponosnog djeda, Tončija Huljića. Naime, on je na dodjeli nagrada Cesarica krajem siječnja izjavio kako će se njegova unučica krstiti na jako važan datum njezinih roditelja. Međutim, smatra se kako su se Petar i Hana u zadnji tren predomislili te promijenili datum krštenja kako i sačuvali privatnost do koje kao obitelj jako drže.

  • +5
Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Međutim, roditelji 'najpoznatije bebe u Hrvatskoj' za svoju godišnjicu braka, nagađa se, imaju malo drugačije planove. Na samu godišnjicu braka organiziraju veliku proslavu na koju su pozvali prijatelje i kolege. Kako donosi 24sata, očekuje se dolazak 200-tinjak uzvanika, među kojima su i Rozga i Jole. Velika proslava krštenja malene Albe održat će se u restoranu Adriatic na Sustipanu, u bivšem restoranu obitelji Grašo, u kojem su 19. veljače prošle godine Petar i Hana imali i svadbenu svečanost.

Podsjetimo, splitski pjevač Petar Grašo 19. veljače 20222. zakleo se na vječnu ljubav 31-godišnjoj kćeri suradnika i prijatelja Tončija i Vjekoslave Huljić, Hani Huljić, u kojoj je našao ljubav svog života. Crkveno vjenčanje održano je u Splitu, u crkvi sv. Dominika, i to samo nekoliko mjeseci prije negoli su Grašo i Hana postali roditelji malene Albe. Svoju ljubav uspješno su jedno vrijeme krili od javnosti, no vezu su na kraju obznanili krajem listopada 2021., ubrzo nakon toga uslijedila je i vijest o Haninoj trudnoći.

GRADSKO KAZALIŠTE MLADIH

Veliko slavlje u Splitu nisu propustili ni članovi obitelji Huljić, a Vjekoslava je ovoga puta u izlazak otišla sa sinom

Pogledaj galeriju