neobična kombinacija

Tonči Huljić o suradnji s Baby Lasagnom: 'Svaki drugi odabir bio bi gruba pogreška'

16.04.2024 u 11:01

Bionic
Reading

I dalje se prati svaki korak našeg ovogodišnjeg predstavnika na Eurosongu. Izabrao je kostim za nastup u Švedskoj, fotografirao se za balkansko izdanje jednog od najutjecajnijih modnog časopisa na svijetu, stvorio euforiju na još jednom predeurovizijskom partyju, ovog puta u Amsterdamu, a poznato je i gdje će se pojaviti nakon što se predstavi svijetu

Baby Lasagna će sredinom lipnja nastupiti na Melodijama Jadrana, a sve zahvaljujući Tončiju Huljiću, hitmejkeru koji je otkrio da je njihova suradnja počela na snimanju reklame za njegova pića. Sve su, kaže, dogovorili prije Lasagnine pobjede na Dori.

Huljić kaže da je sreća 'da ovaj put Hrvati nisu pogriješili u izboru pjesme za Eurosong i da bi svaki drugi odabir bio gruba pogreška'. Konačni ishod Baby Lasagne na Eurosongu, kaže skladatelj, neće utjecati na njihovu suradnju. Pjesmu koju će izvesti na drugom izdanju tog zabavnog festivala uskoro će snimiti.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

'Bit će to zanimljiva stvar, glazba je već gotova i sviđa mi se kako je ispalo. Bit će to zanimljiv spoj Madre Badesse, Pjera i Baby Lasagne. Naizgled nespojive stvari savršeno su se uklopile u ovu pjesmu i sjele na svoje mjesto više nego što sam se nadao. U ovom trenutku traje faza pisanja teksta. Baby će nakon Eurosonga raditi svoj dio jer mislim da je važno da se svatko od nas osjeća ugodno i pokaže dio sebe. Također ćemo snimiti spot za pjesmu', ispričao je Huljić za Slobodnu Dalmaciju.

S BENDOM MANNTRA

Kopali smo po fotkama iz prošlosti i iznenadili se - Baby Lasagna već je nastupao na Dori

Pogledaj galeriju