daleko od Hrvatske

Tomislav Jelinčić je na putovanju i to u najboljem društvu

28.02.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Poznato lice s malih ekrana informativnog programa RTL-a neko vrijeme je apstinirao od društvenih mreža, a sad se ponovo aktivirao. No razlog tome je nova posebna destinacija odakle se javlja zadnjih nekoliko dana

Tomislav Jelinčić otisnuo se 'preko bare' uz svoje najmilije, suprugu Ivanu i njihovom djecom. Inače, obitelj se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a no ovo je bila specijalna prilika pa su nasmiješeno pozirali pred kamerama.

Poznati RTL-ovac je nizom fotografija pokazao što su sve obišli tijekom svog boravka u New Yorku, a posjetio je i čuveni Madison Square Garden. Urednik i voditelj informativne emisije RTL Danas, može se pohvaliti dugom televizijskom karijerom bez ijedne mrlje, a u potpunosti je promijenio ritam i odmara od dinamičnog ritma u redakciji. Svojom objavom oduševio je prijateje, poznanike, pratitelje koji su obitelji Jelinčić poželjeli ugodan boravak ondje. 'Naprosto ste divni! Bravo familijo!', poručili su im, među ostalim.

Svojedobno je za tportal ispričao što ga opušta. 'Uživam u sportu i volim igrati košarku sa svojom ekipom dva puta tjedno, ali i gledati djecu na rukometnim i atletskim natjecanjima. Nema ljepšeg ni od produkcija u glazbenoj školi sina Vida, a o majstorijama koje na pozornici izvodi ženin zbor ne moram ni govoriti. Sport i glazba, dobra knjiga, zanimljiv dokumentarac, hladno pivo sa šogorima ili frendovima... Puno je stvari, a malo vremena', rekao nam nje tada.

  • +3
Tomislav Jelinčić Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX