primjer prave ljubavi

Rijetko ih vidimo u javnosti: Tomislav Jelinčić i samozatajna supruga Ivana uživali u filmskoj večeri, uskoro slave 17. godišnjicu braka

28.05.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Jedan od mnogima najomiljenijih voditeljskih lica sada već davne 2005. godine vjenčao se sa profesoricom solo pjevanja i glasovira te od tada mirno i stabilno plovi bračnim vodama. Televizijski urednik i voditelj i njegova voljena Ivana zaljubljeni su kao i prvog dana i ne propuštaju guštati u međusobnom društvu, a skupa su se pojavili na premijeri novog filmskog hita 'Top Gun: Maverick'

Jedan od najdugovječnijih novinara i voditelja RTL-a Tomislav Jelinčić u Kaptol Boutique Cinema rado je pozirao pred kamerama u društvu supruge, inače profesorice zemljopisa u jednoj zagrebačkoj gimnaziji, Ivanom Jelinčić. Zadnji put smo ih vidjeli zajedno u javnosti na premijeri predstave 'Tajni dnevnik Adriana Molea' u Gradskom kazalištu Žar ptica.

Na premijeri dugoočekivanog filma 'Top Gun: Maverick' pojavili su se modno usklađeni. RTL-ovac je odabrao kombinaciju bijele košulje i kariranog sakoa koje je iskombinirao s bijelim tenisicama i trapericama, a njegova Ivana plijenila je poglede u dugačkoj haljini cvjetnog uzorka i traper jakni koje je uskladila s popularnim 'Starkama' u žutoj boji.

Podsjetimo, Tomislav i Ivana sudbonosno su 'da' izgovorili 2005. godine, a tijekom godina braka postali su ponosni roditelji četvero djece - 14-godišnjeg Jona, 10-godišnjeg Vida, 8-godišnjeg Tina i kćer Bugu koja se rodila u lipnju 2020. godine.

'Tajna je u tome što njoj ne smeta moje ostavljanje otvorenih vrata ormara, niti meni smeta kad ona ne zna gdje su joj ključevi, mobitel… Idila.', rekao je poznati RTL-ovac ranije za tportal na temu recepta za dugovječan i stabilan brak.

  • +5
Tomislav Jelinčić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić