skupi razvod

Podjela bračne imovine: Koliko su teški Tom Brady i Gisele Bündchen?

14.10.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Ona je među najuspješnijim supermodelima svijeta, a on jedan od najboljih igrača NFL-a. Iako su na Instagramu djelovali kao sretan i skladan par, i ovom braku je odzvonilo te dolazi do problema podjele zajednički stečene imovine, koja je, složit ćemo se, poprilična

Tom Brady i Gisele Bündchen jedan su od najbogatijih parova u Hollywoodu. Dok je Tom jedna od najvećih zvijezda američkog nogometa, Gisele je svjetski poznat supermodel te broji suradnje s najprestižnijim brendovima. Što će se dogoditi s njihovom imovinom nakon rastave braka?

Brady je započeo svoju profesionalnu karijeru prije 22 godine kada je potpisao ugovor vrijedan 866.500 dolara, a uz to i bonus za potpis od 38.500 dolara. Međutim, nakon prve pobjede New England Patriotsa na Super Bowlu njegova plaća znatno je narasla. Procjenjuje se da je njegova ukupna zarada s navedenim klubom bila 235,166,804 dolara. Nedavno je potpisao ugovor s Tampa Bay Buccaneersima koji mu je donio 67.795.588 dolara u dvije sezone, a navodno bi samo u 2022. trebao zaraditi oko 30 milijuna dolara.

Međutim, to je zarada isključivo od sporta. Sportaš je surađivao s raznim brendovima te mu je to donijelo zaradu od približno 52 milijuna dolara.

U bračnom paru Brady-Bündchen deblji novčanik ipak je onaj ženski.

  • +3
Tom Brady i Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gisele je tijekom svoje karijere nekoliko je puta stekla titulu najbolje plaćenog supermodela na svijetu. Godine 2000. potpisala je rekordni ugovor s Victoria's Secretom vrijedan 25 milijuna dolara. Usput je dodatno zarađivala surađujući s drugim brendovima, a Forbes izvještava kako je u 2009. godini zaradila nevjerojatnih 25 milijuna dolara.

Prema podacima celebritynetworth.com, Brady ima netovrijednost od 250 milijuna dolara, a Gisele čak 150 milijuna dolara više.

Sveukupno radi se o iznosu oko 650 milijuna dolara, što uključuje nekretnine vrijedne 26 milijuna dolara u New Yorku, Montani i Floridi, a poznato je i da je Brady vlasnik velike kolekcije luksuznih automobila poput Aston Martina.

Kako će u konačnici biti podijeljeno sve stečeno tijekom godina braka, nije poznato, no, zbog nekih primjera iz brakova bogatih i slavnih, ova parnica zasigurno neće biti lijepa.