IMA SE, MOŽE SE

Ne štedi kada je moda u pitanju: Maja Šuput stajling začinila skupocjenim remenom od 5.200 kuna

18.12.2019 u 10:51

Bionic
Reading

I ove godine je na Trgu bana Josipa Jelačića održan 14. humanitarni božićni koncert 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina koji je okupio brojna poznata lica s estrade, političare i humanitarce. Humanitarnom koncertu su se odazvali brojni glazbenici, uključujući i Maju Šuput koja je zagrebačku publiku prodrmala svojim dobro poznatim hitovima i odličnom energijom, zablistavši na pozornici u elegantnom stajlingu

Vrckava pjevačica je za nastup odjenula crvenu haljinu midi kroja preko koje je nabacila vrlo elegantan i trendi kaput u boji devine dlake s velikim bočnim džepovima, a cjelokupan stajling začinila je visokim smeđim čizmama u kombinaciji glatke i brušene kože te skupocjenim smeđim remenom s prepoznatljivom kopčkom u obliku loga modne kuće Valentino.

Efektni remen kojim je Maja naglasila struk prodaje se po paprenoj cijeni od 5.200 kuna. Ovaj je dizajnerski remen za mnoge preskup, ali ne i za lijepu pjevačicu koja u jednoj večeri zaradi 10 puta veći iznos. 

  • +2
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Maja ne krije svoju ljubav prema dizajnerskim komadima. Sav novac koji zaradi najradije daje za luksuzna putovanja, odjeću, cipele i modne dodatke, a u pronalasku trendi komada pomaže joj njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić.

Zanimljivo je da identične čizme talijanskog brenda Casadei, u kojima je Maja sinoć skakutala na pozornici u svom ormaru ima i pop diva Jennifer Lopez koja, baš poput Maje, teško odolijeva dizajnerskim komadima.