NERAZDVOJNI SU

To mora da je ljubav: Ben Affleck i Jennifer Lopez zagrljeni u romantičnoj šetnji

04.07.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Nekadašnji zaručnici Jennifer Lopez i Ben Affleck dobili su drugu šansu za ljubav i od tada se ne razdvajaju. Latino diva zbog glumca se namjerava preseliti iz Miamija u Los Angeles, a produženi vikend, u kojem Amerikanci slave Dan nezavisnost, provode u ljetovalištu Hamptons na američkoj istočnoj obali, gdje su snimljeni zagrljeni u romantičnoj šetnji

Sudeći po novima fotografijama Jennifer Lopez i Ben Affleck doista djeluju zaljubljeno. Samo dan ranije snimljeni su u Kaliforniji gdje su posjetili tematski park Universal studija, gdje su im društvo pravila djeca.

Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djeca, kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela, a Lopez iz braka s pjevačem Markom Anthonyjem blizance Maxa i Emme.

Nakon obiteljskog dana par se uputio na drugi kraj kontinenta gdje su ukrali malo vremena samo za sebe, a nisu im smetali ni blicevi fotoaparata.

Par nije skrivao nježnost dok je šetao u društvu nepoznatog starijeg para.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuška se da je par već napravio planove za ljeto tijekom kojeg žele što je moguće više vremena provesti zajedno nakon što su dobili drugu šansu za ljubav. Nakon zajedničkog vremena provedenog u Montani, Miamiju pa Los Angelesu, druženje su nastavili u mondenom ljetovalištu bogatih Njujorčana, Hamptonsu, gdje borave u Lopezinoj ljetnoj rezidenciji, vrijednoj 10 milijuna dolara.

No, zanimljivo je da će im tijekom boravka u Hamptonsu, jedan od susjeda biti i Alex Rodriguez, bivši zaručnik latino dive s kojim je čak dva puta planirala vjenčanje, no na kraju je veza pukla, navodno zbog njegovih preljuba. Kuća u kojoj Rodriguez provodi ljeto nalazi se samo tri minute vožnje od kuće u kojoj borave JLo i Affleck.

Affleck i Lopez bili su zaručeni početkom 200-ih. Par se upoznao na snimanju filma 'Gigli', a samo četiri dana uoči izricanja sudbonosnog 'da' u rujnu 2003. godine objavili su da odgađaju vjenčanje. Kao razlog su naveli preveliki pritisak javnosti i medija, a četiri mjeseca kasnije su prekinuli.

Pričalo se i da su imali nesuglasica o tome gdje će živjeti, u njegovoj kući u Georgiji ili njenoj vili u Miamiju. Pisalo se i kako je bila bijesna nakon što je jedne noći prokockao gotovo 4 milijuna kuna. Kao posljednja kap koje je prelila čašu spominjala se noć u kojoj je Affleck s prijateljem Mattom Damonom uživao u berlinskom noćnom klubu. Partijali su do 4.30 ujutro, i u Damonov se stan vratili s hrpetinom djevojaka.Affleckovi problemi s alkoholom u međuvremenu su eskalirali, a osim pijančevanju nastavljao je dokazivati sklonost kockanju i ženskarenju. Na rehabilitaciji je bio četiri puta, u jednom je intervuu rekao kako u njegovoj obitelji ima puno alkoholizma i mentalnih bolesti te kako je to prilično moćno nasljedstvo kojega se ponekad teško osloboditi.

Prijatelji se raduju njegovom obnavljanju veze s J.Lo, a jedan od razloga je i njen antialkoholičarski stav. Ljubav s njom, vjeruju, napokon će mu omogućiti mir i prisebnost.