'PAO' JE I NETFLIX

Dok razmišlja o selidbi u Los Angeles: Jennifer Lopez potpisala unosni ugovor vrijedan nekoliko milijuna dolara

08.06.2021 u 15:36

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako zbog obnovljene veze s Benom Affleckom latino diva sve više razmišlja o tome da svoju adresu u Miamiju zamijeni onom u Los Angelesu. A dok se u potpunosti ne odluči za preseljenje, Jennifer Lopez poslovno ne miruje

Čini se kako se napokon sve posložilo u životu latino dive Jennifer Lopez. Osim što je pronašla sreću u zagrljaju stare ljubavi i bivšeg zaručnika Bena Afflecka, JLo je na vrhuncu karijere, kako kao glumica, tako i kao pjevačica, a sada je napravila još jedan potez kojim je sve to dodatno potvrdila.

Naime, putem svoje produkcijske kuće Nuyorican Productions, Jennifer Lopez je potpisala višegodišnji ugovor vrijedan nekoliko milijuna dolara i to s Netflixom. Zajedno sa svojim producentskim partnerom Bennyjem Medinom i direktoricom Nuyorican Productionsa, Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer je dogovorila isproducirati i filmski i televizijski sadržaj, sa ciljem promoviranja različitih ženskih glumica, spisateljica i filmašica.

A da je sve to itekako ozbiljno prihvatila potvrđuju i najave dva Netflixova projekta u kojima će latino diva zaigrati - akcijski film 'The Mother', koji režira Niki Caro, a drugi triler 'The Cipher'.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Povodom friško potpisanog ugovora, Jennifer Lopez se oglasila i službenom objavom: 'Uzbuđena sam što mogu najaviti novo partnerstvo s Netflixom. Elaine, Benny i ja vjerujemo da ne postoji bolja kuća za nas od ove kompanije.'

A dok ne stignu njezini novi projekti, Jennifer Lopez intenzivno razmišlja o još jednoj stvari - selidbi u Los Angeles iz Miamija, kako bi mogla biti što bliže svojoj staro-novoj ljubavi Benu Afflecku, koji tamo živi kako bi bio bliže djeci, koju je dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.