finalna potvrda

Više nema sumnje, vole se javno: Ben Affleck i Jennifer Lopez uhvaćeni kako izmjenjuju vruće poljupce

20.06.2021 u 16:59

Bionic
Reading

Konačno! Nakon mjeseci i mjeseci šuškanja i nagađanja o njihovoj obnovljenoj ljubavnoj vezi, Ben Affleck i Jennifer Lopez po prvi puta su fotografirani kako se ljube, a prema svemu sudeći ovaj par je zaljubljen preko ušiju

Toplu i pomalo sparnu večer u Malibuu, Ben Affleck i Jennifer Lopez proveli su u restoranu Nobu, a slavni par je uhvaćen kako izmjenjuju poljupce i zagrljaje. Iako se o njihovoj vezi već dulje vremena šuška i nagađa, 51-godišnja Jennifer Lopez i 48-godišnji Ben Affleck ludi su jedno za drugim.

Kako piše magazin People, Ben i Jennifer u restoran su stigli povodom proslave 50. rođendana Jenniferine sestre Linde, a par je cijelu večer bio nerazdvojan. Na proslavi su bili i Jenniferini blizanci, 13-godišnji Max i Emme koje je pjevačica dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Fotografije prikazuju par kako se strastveno grli i ljubi, u jednom trenutku Jennifer daje Benu poljubac, zatim šapću i smiju se, a nakon toga Ben povlači Jennifer i uzvraća joj poljubac. Čini se kako svi podržavaju novoobnovljenu romansu slavnog para, uključujući i Jenniferinu majku Guadalupe Rodríguez s kojom je pjevačica izuzetno bliska. Navodno je Guadalupe Rodríguez oduševljena kćerinim izborom, a kako piše People, Ben i neslužbena punica oduvijek su bili jako bliski, a Guadalupe voli Bena te je bila jako tužna zbog njihovog prekida prije nekoliko godina.

Podsjetimo, Ben i JLo su bili zaručeni 2002. godine no prekinuli su prije vjenčanja. U travnju ove godine pojavile su se prve glasine o njihovoj obnovljenoj ljubavi i to nedugo nakon što je Jennifer prekinula vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom koji ju je, navodno, prevario.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od tada, par se trudi što više vremena provoditi zajedno. U svibnju su otputovali u ultra ekskluzivni Yellowstone Club u Montani, a Ben je nedavno unajmio kuću za odmor u Miamiju. Paralelno, Jennifer planira preseljenje u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu.

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck u istoj košulji Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia