ima četvero djece

Tko su djeca Jeffa Bezosa? Svim silama trudi se sačuvati njihov identitet

23.06.2023 u 06:40

Bionic
Reading

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu čini stvari koje činimo svi mi: pije kavu, čita novine i pere posuđe. Uz sav luksuz koji ima, svojoj je djeci odlučio priuštiti i onaj najveći - žive posve normalan život, daleko od radoznalih kamera

Jeff Bezos možda nije uspio sakriti vijest o zarukama s Lauren Sanchez, a možda je i htio da njihovu ljubav vidi čitav svijet. Ipak, zamamna crnka pristala je i na neke intervjue, što znači da je spremna živjeti život kao supruga glavnog čovjeka Amazona. Ono što je Bezos svakako uspio je osigurati svojoj djeci privatnost te se silno trudi spriječiti ih da se izgube u carstvu koje je sagradio.

Unatoč novcu, Bezos je zadržao neke navike koje svi imamo i uopće se toga ne stidi.

Baš kao i mnogi uspješni poduzetnici, ustaje rano ujutro, a vrijeme voli provoditi čitajući novine i pijući kavu. U prenatrpanom dnevnom rasporedu večer ostavlja za druženje s djecom i kućne poslove poput pranja suđa, a jednom je prilikom rekao da je pranje suđa najseksepilnija stvar koju radi.

Tko su djeca Jeffa Bezosa?

Međutim svjestan je da su njegov poslovni put, uspjeh i medijska pozornost koju uživa dio života koji je on morao prihvatiti, no njegova djeca nisu to odabrala te se zato svim silama trudi da sačuva njihov identitet. I to mu uspijeva jer se zasad o njima zna vrlo, vrlo malo, što znači da ne znamo ni njihova imena.

Poznato je da je Bezos otac četvero djece, točnije ima tri sina i kćer. Podatci o njihovim životima toliko su dobro čuvani da zasad znamo samo ime njegovog najstarijeg sina Prestona, rođenog 2000. godine. To ime prenosi se s koljena na koljeno, a i puno ime popularnog poduzetnika glasi Jeffrey Preston Bezos.

Bezos i njegova bivša supruga MacKenzie Scott posvojili su kćer iz Kine, ali nepoznato je kada.

Kako provodi vrijeme s obitelji?

Poznato je da je Bezos pravi obiteljski čovjek, a njegov je odgoj pohvalila i Lauren Sanchez izjavivši da bi voljela da svijet ima priliku upoznati njezinog dragog kao obiteljskog čovjeka kojeg ona gleda svaki dan. Otkrila je da Bezos puno razgovara sa svojom djecom, a ne boje se razgovarati i o teškim temama poput budućnosti svijeta.

Uspješno balansira vrijeme za posao i obiteljska druženja, a nerijetko obavijesti pratitelje o nekoj aktivnosti u kojoj je uživao s djecom. Tako je poznato da zajedno gledaju popularnu teen seriju 'Stranger Things', ali i da im priprema vafle u kojima uživaju.

Poduzetnik potiče svoju djecu da sami upoznaju svijet, a na panelu SummitLA u studenom 2017. rekao je da je svojoj djeci dopustio korištenje noževa u vrlo ranoj dobi, već s četiri godine, i električni alat sa sedam ili osam godina, navodi CNBC, što je objasnio vlastitim primjerom, jer učenje snalažljivosti u mladosti neizmjerno mu je pomoglo u poslovanju.

Djeca su odavno upoznala očevu zaručnicu, zajedno su odlazili na večere pa im nedavne zaruke sigurno nisu bile šokantne.

  • +6
Jeff Bezos i Lauren Sanchez na novoj jahti Izvor: Profimedia / Autor: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia