lauren sanchez

Buduća supruga Jeffa Bezosa ponosno pokazuje zaručnički prsten s ogromnim dijamantom

23.05.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Glavni čovjek Amazona nije se trudio sakriti koliko mu znači njegova partnerica Lauren Sanchez, a sada je njihovu petogodišnju vezu odlučio okruniti zarukama. Par je trenutno na odmoru i uživaju na njegovoj najluksuznijoj jahti, a sada imaju i dobar razlog za slavlje

Jeff Bezos i njegova partnerica Lauren Sanchez provode vrijeme ploveći oko Španjolske, a na njihovoj jahti baš im ništa ne nedostaje! Na jahti koja slovi kao najviša jahta na svijetu milijarder svojoj voljenoj može udovoljiti svaku želju, a sada joj se ostvarila i ona najveća - Bezos ju je pitao važno pitanje!

Baš kao što je i kraljica Camilla nekoć bila samo ljubavnica, tako je i Lauren Sanchez od ljubavnice postala buduća supruga jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

Uživajući na jahti Sanchez je pokazala prsten koji nije mogla odbiti, a nagađa se da je riječ o prstenu nevjerojatne vrijednosti. Stručnjaci su za Page Six naveli da smatraju kako je vrijednost prstena oko 2,5 milijuna dolara, a vrijednost mu daje čak 20 karata.

Par je u subotu stigao u Cannes gdje su uživali na premijeri filma 'Killers of the Flower Moon', no Sanchez tada nije nosila prsten pokušavši sakriti vijest od radoznalih.

Oboje su već bili u braku te su svjesni da brak znači i puno odricanja i kompromisa. Bezos je u braku s MacKenzie Scott proveo 25 godina i prilikom rastave braka uplatio joj je nevjerojatnih 38 milijuna dolara. I Bezos i Sanchez u isto su vrijeme podnijeli papire za razvod, a Sanchez je tako napustila supruga Patricka Whitesella s kojim je u braku provela 13 godina. Iz veze s njim ima dvoje djece dok s bivšom zvijezdom NFL-a, Tonyjem Gonzalezom, ima sina.

  • +6
Jeff Bezos i Lauren Sanchez na novoj jahti Izvor: Profimedia / Autor: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia