ŠEF AMAZONA

Jeff Bezos ponovno će stati pred oltar: Fatalnu Lauren zaprosio nakon pet godina veze

22.05.2023 u 23:54

Bionic
Reading

Petogodišnju vezu s novinarkom i voditeljicom Lauren Sanchez, američki milijarder sada je odlučio okruniti zarukama

Čelni čovjek Amazona i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu ne krije koliko je sretan i ispunjen otkako se razveo od supruge MacKenzie i započeo vezu s dotadašnjom ljubavnicom Lauren Sanchez.

Glasine o zarukama Jeffa Bezosa potvrđene su magazinu People, a s atraktivnom crnkom trenutno uživa na jugu Francuske.

  • +6
Jeff Bezos i Lauren Sanchez na novoj jahti Izvor: Profimedia / Autor: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tijekom vikenda organizirali su zabavu za bliske prijatelje na njegovoj jahti vrijednoj 500 milijuna dolara, a stigli su i do canneskog crvenog tepiha gdje su ovoga vikenda nazočili premijeri filma ‘Killers of the Flower Moon’.

‘Svakog dana me inspirira i čini boljom osobom. On je najdivniji čovjek kojeg poznajem’, izjavila je nedavno Bezosova zaručnica u intervjuu za magazin WSJ.

Nakon što je otkrio da se poslije 25 godina braka razvodi od MacKenzie Scott, s kojom ima četvero djece, Bezos je u siječnju 2019. godine javno obznanio vezu s Lauren Sanchez.

Poput njega, Sanchez je u isto vrijeme podnijela zahtjev za razvod od supruga Patricka Whitesella s kojim je u braku provela 13 godina. Iz veze s njim ima dvoje djece dok s bivšom zvijezdom NFL-a, Tonyjem Gonzalezom, ima sina.

Prilikom razvoda Jeff se odrekao čak 38 milijuna dolara svog bogatstva, koje je prema zakonu morao uručiti bivšoj supruzi, a izgleda da je spreman na ponovni odlazak pred oltar.