skupocjen znak pažnje

Ovako milijarderi iskazuju ljubav: Jeff Bezos na jahtu postavio poseban ukras

19.05.2023 u 12:11

Bionic
Reading

Lauren Sanchez potpuno je osvojila srce osnivača Amazona, a njihovo zajedničko vrijeme koje provode na najelitnijim mjestima oboma im puno znači. Romantični Bezos kao zahvalu voljenoj za zajedničko vrijeme i dokaz iskrene ljubavi učinio je gestu kakvu nismo navikli vidjeti

Ranije ovog tjedna osnivač Amazona Jeff Bezos provodio je vrijeme sa svojom voljenom djevojkom na ekskluzivnoj jahti. Vjeruje se da je riječ o najvećoj jahti na svijetu koja se ističe s tri visoka jarbola i nekoliko paluba, a jedna ima i bazen. Uz luksuzne dodatke, našao se i jedan s posebnom posvetom kojom je romantični Bezos odao počast svojoj djevojci Lauren Sanchez.

Na pramcu broda dao je izraditi drvenu skulpturu Lauren Sanchez!

Prepoznatljive crte lica Bezosove partnerice, duga kosa koja vijori i grudi kao simbol ženstvenosti i nježnosti daju ovom ukrasu posebnu čar.

Skulptura je postavljena na posebno mjesto, a nosi i simbolično značenje koru. Skulptura kao ogrlicu nosi spiralni oblik raširenog lišća srebrne paprati, simbol koji je ovom paru vrlo poseban. Koru na maorskom jeziku znači petlja ili zavojnica, a predstavlja novu fazu života, pozitivne promjene, osobni rast i nadu za budućnost.

Upravo su to vrijednosti koje Bezos želi njegovati i u vlastitom životu, ali i u životu svoje djece s kojima svako jutro uz doručak razgovara o temama napretka svijeta i pozitivnih promjena.

  • +6
Jeff Bezos i Lauren Sanchez na novoj jahti Izvor: Profimedia / Autor: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia