Genoveva Casanova

Tko je žena za koju se tvrdi da je ljubavnica budućeg danskog kralja?

10.11.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Da su odnosi između danskog kraljevskog para vrlo zategnuti, vidi se po njihovim najnovijim fotografijama. Danskog princa španjolski su mediji optužili za preljub, a noćne šetnje sa zamamnom Genovevom Casanovom unijele su pomutnju u danski dvor

Inače uvijek nasmijana španjolska kraljica Letizia u Danskoj je bila vrlo ozbiljna, a njezino lice otkrilo je da veliki problemi potresaju njezine domaćine u Danskoj. Naime, španjolski kraljevski par u Dansku je stigao točno u vrijeme kada su španjolski mediji u javnost izbacili priču o navodnoj nevjeri danskog princa. Narušen ugled obitelji izuzetno je potresao princezu Mary koja nije mogla sakriti zabrinutost, a sve zbog atraktivne Meksikanke.

Naime, paparazzi su 'uhvatili' danskog princa Frederika u noćnim šetnjama s navodnom ljubavnicom.

Identitet žene koja je unijela pomutnju u danski dvor odmah je prepoznat pa je sada jasno da je riječ o Meksikanki Genovevi Casanovi koja je već i u listopadu boravila u Kopenhagenu, a poznato je i da se Casanova kreće u visokom i istaknutom društvu.

Boravak Casanove i princa u Madridu obilježen je i posjetom Picassovoj izložbi, što je vrlo zanimljivo ukoliko uzmemo u obzir i Picassov ljubavnički karakter.

Dok je princeza Mary bila u New Yorku za Dan Ujedinjenih naroda, princ je bio u posjetu Madridu te je tamo sudjelovao u raznim društvenim događanjima među kojima je bila i Picassova izložba. Na izložbu je princ navodno trebao ići s prijateljem koji se razbolio, a, kako princ ne bi bio sam, kao pratnja mu je uskočila Casanova koja također poznaje prijatelja. Prema saznanjima DailyMaila, ovo nije prvi susret Casanove i princa Frederika jer su se oni upoznali već ranije tijekom luksuznog lova.

'Ja sam najdosadnija žena', rekla je Casanova nedavno za jedan španjolski medij tijekom intervjua u kojem je otkrila da aktivno traži ljubav. Navodno je single gotovo deset godina, no mediji su je i ranije povezivali s raznim članovima visokog društva. Od 2005. do 2007. bila je u braku s Cayetanom Martínezom de Irujom, trenutnim grofom od Salvatierre i vojvodom od Arjone s kojim ima dvoje djece.

Inače, atraktivna plavokosa Casanova često se pojavljuje i na španjolskoj televiziji. Nedavno je sudjelovala u španjolskoj inačici 'Celebrity Masterchefa', u kvizu humanitarnog karaktera te u španjolskom 'Masked Singeru'. Osim toga, 2006. glumila je u romantičnoj drami 'Goyini duhovi' s Natalie Portman i Javierom Bardemom.

Od 2011. godine radi na poziciji direktorice projekata u 'Zaklada Casa de Alba' u Madridu, a njezin je cilj promicanje istraživanja i povijesnog širenja baštine kuće Alba. U suradnji sa španjolskom zakladom dizajnirala je i ekskluzivno posuđe koje se još uvijek može kupiti za svega 3000 eura.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Međutim, Casanova je danas jako potresena objavljenim šuškanjima te prolazi kroz teško razdoblje. Navodno je isključila mobitel i ne odgovara na pozive, a javnosti se obratila izjavom u kojoj je demantirala ljubavnu priču: 'Kategorički poričem tvrdnje koje upućuju na to da sam u romantičnoj vezi s princom Frederickom. Svaka izjava ovog tipa ne samo da je u potpunosti neistinita, već i na zlonamjeran način krivo prikazuje činjenice. Cijela ova priča već je u rukama mojih odvjetnika koji će se pobrinuti za odgovarajuće korake kako bi zaštitili moje pravo na čast, istinu i privatnost!'

Danski princ Frederik i princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Ida Marie Odgaard / AFP i Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia