trenutak zbližavanja

Barbra Streisand otkrila kako ju je spasila princeza Diana

08.11.2023 u 21:27

Bionic
Reading

U svojim memoarima američka je diva otkrila dosad nepoznate činjenice iz svog života, a među njima opisala je i trenutak koji ju je zbližio s princezom Dianom. Omiljena britanska princeza i ovaj put je prikazana vrlo pozitivno, a pjevačica tvrdi da ju je spasila

U svojim je memoarima 'Zovem se Barbra' američka glumica i pjevačica s obožavateljima podijelila razne zanimljive trenutke iz svoje karijere. Čitateljima je otkrila i razne dosad nepoznate tajne iz braka s Jamesom Brolinom, ali i kako su izgledali njezini susreti s članovima kraljevske obitelji.

Još je ranije Barbra Streisand otkrila da je, prije nego što je upoznao Dianu, princ Charles pokazivao veliko zanimanje za nju te da joj je slao cvijeće iz svoga vrta. U šali je rekla da je mogla postati prva židovska princeza, no u memoarima je otkrila da ju je prava britanska princeza uistinu impresionirala.

  • +3
Barbra Streisand i James Brolin Izvor: EPA / Autor: Matt BARON / POOL

Streisand je bila impresionirana Dianinim radom na destigmatizaciji HIV-a, a susrele su se na londonskoj premijeri filma 'Gospodar plime' 1992. godine.

Te je večeri princeza Diana odigrala potez koji ju je uvjerio da ona uistinu čuva leđa ženama diljem svijeta, a tako i njoj. Naime zatvarač na njezinoj suknji malo se spustio dok je sjedila, a princeza je primijetila malu nepravilnost te ju je odmah krenula ispravljati kako se pjevačica ne bi osramotila pred gomilom ljudi u londonskom kazalištu.

'Zatvarač na mojoj suknji se malo spustio dok sam sjedila, a ona je to primijetila i brzo mi ga počela zakopčavati dok sam ustajala', napisala je u memoarima.

Uz to, princeza Diana tada ju je upitala zna li koliko je divna, a Streisand priznaje da ju je to pitanje tada šokiralo, a da odgovor ne zna ni danas.

'Tada to sigurno nisam znala. Znam li to danas? Nisam sigurna... možda malo. Mislila sam da je Diana divna. Pitam se je li znala koliko je divna', napisala je Streisand sjetno.

MODNI DRAGULJI

Kultne haljine princeze Diane traže nove vlasnice. Cijena? Prava sitnica

Pogledaj galeriju