samozatajni fotograf

Tko je dečko pobjednice Eurosonga? Dane provode cijepajući drva i vozeći traktor

15.05.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Ne stišavaju se komentari na račun pobjede švedske predstavnice na Eurosongu. 39-godišnja Loreen je drugi put osvojila prvo mjesto. Nakon proglašenja izgrlila je svoj tim u 'green roomu', a među njima bio je njen partner Charli Ljung

Loreen je svojom pobjedom na najvećem svjetskom glazbenom natjecanju ispisala povijest jer je do sada samo Irac Johnny Logan uspio dva puta slaviti, a ona je sada izjednačila taj rekord.

Pjevačica je rezultate glasanja pratila u društvu dečka Charlija Ljunga. Premda ne voli pričati o privatnom životu, poznato je da je ranije bila u vezi s pobjednikom švedskog izdanja glazbenog natjecanja 'Idol' Danielom Lindströmom, s kojim je živjela u Sodermalmu i koji joj je posvetio jedan od albuma.

  • +4
Loreen - pobjednica Eurosonga 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Kad su prekinuli vezu, Loren se 2017. deklarirala kao biseksualka, a 2021. je obznanila da ima partnera te je progovorila o njemu. On je fotograf i njegov profil na Instagramu obiluje njezinim fotografijama.

Već neko vrijeme žive u kući u Stockholmu, a povremeno i na Götlandu, najvećem švedskom otoku u Baltičkom moru, na imanju vrijednom više od četiri milijuna kruna, inače poklonu Ljungovog oca. 'Želimo da ljudi mogu doći i dobiti utočište ovdje. Zaista uživam na selu, ova žena cijepa drva, puni peć i vozi traktor noseći Bottegine cipele i Pradine naočale', otkrila je svojedobno Loreen.

Roditelji njezinog dragog imaju ogromno imanje na kojem se nalaze hotel, restoran i marina, a obitelj navodno planira da Charlie i Loren preuzmu brigu o njemu.