lijepa španjolka

Tko je Alejandra Silva, 34 godine mlađa djevojka Richarda Gerea?

29.08.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Brojni poznati glumci ljube ljepotice koje su često i po nekoliko desetljeća mlađe od njih. Razlika u godinama ih ne brine jer ljubav, pogotovo ako je prava, ruši sve prepreke. Među njima je stari holivudski šarmer Richard Gere, a on je nakon rastave od Carey Lowell pronašao sreću s 34 godine mlađom Alejandrom Silvom

Gere je s 33-godišnjom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku s Carey Lowell. Prvi put su zajedno viđeni na humanitarnom događanju u Španjolskoj u rujnu 2016. godine. Vezu zbog poslovnih obveza održavaju na relaciji Madrid-New York, a angažirani su i u brojnim humanitarnim organizacijama i projektima. 

Alejandra je razvedena od geologa Govinda Friedlanda koji je krenuo stopama svoga oca, mogula u području rudarstva, s kojim ima sina Alberta, kojeg je rodila u prosincu 2012. godine.

Pripadnica je španjolskog visokog društva, što ne iznenađuje, jer joj je otac Ignacio Silva, bivši financijski potpredsjednik nogometnog giganta Real Madrida

Richard Gere se dosad ženio dva puta. Bio je četiri godine u braku s Cindy Crawford, a 12 godina proveo je u braku s manekenkom i glumicom Carey Lowell, s kojom ima 15-godišnjeg sina Homera Jamesa.

What an amazing days in Mexico! Thank you! #alejandrasilva #summertime #holidays #mexico #puntamita #richardgere

A post shared by Alejandra Silva (@alejandra_silva__) on

  • +4
Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gere i Alejandra krajem kolovoza snimljeni su na odmoru u jednoj od najekskluzivnijih destinacija na talijanskoj obali, u blizini gradića Amalfija.

  • +27
Richard Gere s 34 godine mlađom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia