fotografija iz prošlosti

Tina Vukov se prisjetila djetinjstva: Nekad mršava djevojčica danas je uspješna pjevačica

17.11.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Samozatajna Riječanka iznimnih vokalnih sposobnosti i dojmljive scenske pojave nije baš pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a rijetko se pojavljuje i u javnosti, pa mnoge uvijek iznenadi kad ima neku novu objavu. Jedna od posljednjih izaziva posebnu pažnju

Tina Vukov sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj bila djevojčica koja nije ni slutila da će jednog dana postati poznata i uspješna izvođačica. Na njoj pozira sa svojim školskim kolegama u petom razredu.

Pjevačica je završila osnovnu muzičku školu. Pjevušila je od malih nogu, a klavir je vrlo rano počela svirati. Njezinu sklonost prema glazbi prvi je primijetio tata koji ju je i upisao u muzičku školu. Svoj prvi glazbeni spot i pjesmu snimila je s nepunih 12 godina. To je dobro ispalo pa ju je tata odveo u tonski studio i upoznao sa svojim prijateljima glazbenicima pa je već s 14 je potpisala svoj prvi diskografski ugovor s Croatia Recordsom.

Premda deset godina nije bila glazbeno eksponirana, izjavila je kako je cijelo vrijeme bila aktivna. Studirala je engleski i filozofiju, dva predmeta koja su joj uz glazbu oduvijek bila strast, no glazba je, ističe, njezin životni put.

'Kao dijete sam puno vremena provela sama i samoća mi je skroz prirodno stanje. No imam dugogodišnje prijatelje, iz osnovne i srednje škole, koje volim i koji me obogaćuju, tako da nikad nisam usamljena', izjavila je ranije za Novi list. Najavila je kako radi na novim pjesmama koje će konceptualno biti drugačije od onoga što je do sada radila.

  • +4
Tina Vukov Izvor: Cropix / Autor: Milivoj Keber / CROPIX