ZGODNA RIJEČANKA

Nismo je dugo vidjeli, a sada se Tina Vukov u golišavom izdanju javila iz svog kreveta

26.10.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Iako je nedavno najavila svoj povratak na glazbenu scenu, rijetke su prilike kada možemo vidjeti pjevačicu nevjerojatnog glasa i stasa Tinu Vukov. Riječka glazbenica sada se putem društvenih mreža javila svim svojim obožavateljima

Iako ima otvoren javni Instagram profil, Tina Vukov nije preaktivan član ove zajednice. Tek tu i tamo objavi pokoju privatnu fotografiju iz svoga doma ili s omiljenim kućnim ljubimcem. Upravo zato njezina posljednja fotografija izazvala je posebnu pažnju obožavatelja.

Zgodna Riječanka, koja se odavno bavi glazbom, ali je posljednjih godina odlučila uzeti pauzu i na neko vrijeme 'nestati' sa scene, odvažila se i fotografirala u golišavom izdanju u svojoj spavaćoj sobi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#exhale #bed

Objavu dijeli Tina Vukov (@tina_vukov)

Tina, koja je nedavno najavila povratak na estradu, preko sebe je imala tek prekrivač, a u svom udobnom krevetu ležala je bez trunke šminke.

‘Snimke me vesele i zabavljaju i vraćaju me u onaj prvotni stadij pjevanja radi pjevanja, uživanja. Nakon izolacije namjeravam dovršiti album koji sam započela prije nekoliko godina, imam još dosta pjesama u ladici koje čekaju svoje vrijeme. Mislim da sve dođe na svoje kad treba, forsiranje te baca unatrag', rekla je nedavno pa dodala: ‘Danas daleko više uživam i dajem sebe na pozornici nego prije'.

Njezini obožavatelji, koji i danas rado pjevuše hitove poput ‘Tuga dolazi kasnije’ koji je snimila s Matijom Dedićem ili ‘Il treno per Genova’, s nestrpljenjem čekaju njezine nove uratke.

Izvor: Društvene mreže