uživala je u ljetovanju

Tina Turner 2012. sve je osvojila u Dubrovniku, čak je i zapjevala fotoreporterima

25.05.2023 u 12:43

Bionic
Reading

Nakon duge i teške bolesti u 84. godini preminula je rock-ikona čija je glazba očarala cijeli svijet, a nastupila je i u Hrvatskoj. Prvi put je 1979. održala jkoncert u zagrebačkom Domu sportova, a 1990. je nastupila na stadionu u Velikoj Gorici. Nakon toga je stigla na ljetovanje u Dalmaciju. 2012. je sletjela u Čilipe i krenula u Grad

Kad je iz švicarskog Lugana stigla u zračnu luku, djelatnici su Tinu Turner 2012. dočekali s cvijećem, a glazbena superzvijezda nije zahtijevala nikakav poseban VIP tretman.

Jahta 'Lady Marina' (koja je tada bila među 100 najvećih na svijetu) na koju je došla bila je usidrena u Gružu. Kad se ukrcala snimljena je kako s prijateljima otvara brojne kutije s poklonima, smijali su se i nazdravljali. Fotoreporterima koji su je došli snimiti mahala je i pozirala s palube.

Tina Turner u Dubrovniku 2012. Izvor: Cropix / Autor: Dulist.hr / CROPIX

'Grad vam je prekrasan', poručila je tada legendarna pjevačica, a čak im je i zapjevala 'Sumertime, sumertime'. 'Vaš grad je predivan. Pravi raj', kazala je rock & roll baka okupljenim novinarima internetske stranice DubrovnikTV.net.

  • +20
Tina Turner Izvor: Profimedia / Autor: Buena Vista Pictures/courtesy E / Everett / Profimedia