PRVI POGLED

Timothee Chalamet ovime je potvrdio ono o čemu se šuška - evo kako će izgledati kao Willie Wonka

11.10.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Mladi glumac Timothee Chalamet iznenadio je svoje obožavatelje u nedjelju objavom na Instagramu, pokazavši kako će izgledati kao Willy Wonka u predstojećem prequelu, nazvanom jednostavno 'Wonka'

Osim svoje fotografije u kostimu Willyja Wonke, 25-godišnji Chalamet je podijelio i fotografiju s detaljem štapa, a uz fotografije je napisao jednu od kultnih rečenica iz originalnog filma 'Willy Wonka i tvornica čokolade' iz 1971. godine.

'Napetost je užasna, nadam se da će potrajati...', naslovio je svoju objavu Chalamet i dodao emotikone tvornice i čokolade te hashtag #Wonka.

Snimanje filma je započelo prošloga mjeseca u Velikoj Britaniji, a odvijalo se u u studiju Warner Bros. u Leavesdenu. Fotografija koju je Chalamet objavio je prva službena fotografija iz produkcije filma, koji bi trebao biti objavljen 17. ožujka 2023. godine.

Prequel 'Wonka' prati pustolovine mladog Willya Wonke prije nego što je izgradio svoju svjetski poznatu tvornicu čokolade.

  • +6
Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dio priče usredotočit će se na upoznavanje Wonke s tajanstvenim Oompa Loompama i načinom na koji su došli raditi u njegovu tvornicu.

U filmu uz Chalameta glumi oskarovka Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins i Matt Lucas. Prequel režira Paul King, prema scenariju kojega je napisao zajedno sa Simonom Farnabyjem (također glumi) i Simonom Richom.