teško životno razdoblje

Tihana Harapin Zalepugin: 'Vjerujem u njegov oporavak jer on je veliki borac, čovjek koji neće otići, koji me neće ostaviti samu'

24.10.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Otkako je njen suprug, legendarni voditelj, novinar i urednik kultnog 'Nedjeljnog popodneva' Saša Zalepugin doživio moždani udar, čuvena modna agentica svakog dana odlazi kod njega u bolnicu. Kaže da je bez njega sasvim sama, nedostaje joj svake minute, svake sekunde

Tihana Harapin Zalepugin ispričala je da je njezin voljeni supurg i dalje u induciranoj komi, ali da joj liječnici kažu da se dobro oporavlja. Sama je, ali su uz nju prijatelji koji je hrabre i tješe, kao i njezine djevojke koje je proteklih dana ponosno gledala na modnoj pisti zagrebačkog Velesajma.

'Ja mu svakog dana sve pričam, svaki detalj i imam osjećaj kao da me čuje. Ja vjerujem u njegov oporavak, jer on je veliki borac, čovjek koji neće otići, koji me neće ostaviti samu', ispričala je za Jutarnji list. Modna agentica ponavlja da baš ništa prije tjedan dana nije slutilo da će legendarno televizijsko lice sada biti u bolnici.

  • +2
Tihana Harapin Zalepugin Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Saša Zalepugin bio je, kaže Tihana, u subotu bio sa svojim dečkima u na kavi, potom je otišao na plac i donio namirnice za nedjeljni ručak, koji, međutim, nikada nisu skuhali. No, ona duboko vjeruje da će, čim se on oporavi, još mnogo ručkova zajedno kuhati.