ZGODNA USPOMENA

Theresa May banula na vjenčanje i mladencima ispunila želju

19.09.2018 u 17:44

Bionic
Reading

Britanska premijerka Theresa May neočekivano je završila na vjenčanju na otoku Wightu u Engleskoj. Kada su vidjeli da je riječ o njihovoj premijerki, mladenci su ju pozvali da se uslika s njima, a fotografija je vrlo ubrzo obišla svijet i postala glavni hit na društvenim mrežama

Theresa May bila je u privatnom posjetu otoku Wightu sa svojim suprugom Phillipom. U trenutku kada je izašla s jahte u luci Cowes mladenci Michelle i Jason Dight pozirali su za svoj vjenčani album. Kada su shvatila tko se nalazi pokraj njih u pratnji sigurnosne službe, mladenci su premijerku upitali želi li se uslikati s njima, a May je vrlo rado pristala ugoditi mladencima.

32-godišnja Michelle Dight rekla je kako nije mogla vjerovati da se upravo britanska premijerka pojavila ondje na njihov poseban dan, kako prenosi Independent.

'Odlučili smo se uslikati u marini. Vidjeli smo tu veliku jahtu koja je pristala u marini i netko je rekao: 'To je Theresa May', ispričala je mladenka za Times.

'Oboje smo tada rekli 'nema šanse'. Kako nam je prilazila upitali smo njezine zaštitare bismo li se mogli na brzinu uslikati s njom', dodala je mladenka.

'Pozvali smo je k nama, prišla je i udijelila kompliment Michelle, rekavši joj kako izgleda prekrasno', rekao je mladoženja.

'Nisam baš prigodno odjevena', našalila se May i stala između mladenaca da se fotografiraju. Premijerka je mladencima čestitala na ženidbi, a oni su njoj poželjeli lijep provod na otoku.

Fotografija premijerke s mladencima ubrzo je preplavila internet i postala hit na društvenim mrežama.

  • +2
Theresa May Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia