MALA PRIVATNA CEREMONIJA

Denise Richards otkrila zašto se vjenčala na brzinu

14.09.2018 u 19:16

Bionic
Reading

Glumica i bivša supruga Charlieja Sheena, Denise Richards, udala se 8.rujna. Nedavno je objasnila zašto se vjenčanje dogodilo iznenada i na brzinu

Denise Richards i Aaron Phyper vjenčali su se 8. rujna u Malibuu. Vjenčanje je bilo malo i gotovo nitko nije znao da će se dogoditi. Razlog za to je prilično jednostavan.

  • +21
Denise Richards i Aaron Phyper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Aaron i ja smo zajedno od lipnja, 2017. Zaručili smo se u tajnosti. On se stvarno želio vjenčati 8. rujna jer '8' znači beskonačnost. Nazvali smo planericu vjenčanja Mindy Weiss koja je uspjela cijelu stvar organizirati u samo 48 sati i sve je bilo predivno', rekla je 47-godišnja Denise Richards.

Denise Richards zamolila je dizajnera Marka Zunina da joj napravi vjenčanicu, no imala je neke ideje što želi.

'Nisam htjela tradicionalnu vjenčanicu. Takvu sam nosila na svom prvom vjenčanju, pa sam ovaj put htjela nešto drugačije. Moja vjenčanica zapravo je bila romper (dječji jednodijelni kombinezon) što je savršeno jer smo sa vjenčanja otišli na Aaronovom motociklu', rekla je glumica.

Denise Richards Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako mnogi nisu oduševljeni onime što je nosila na vlastitom vjenčanju, Denise Richards rekla je kako već odavno ne čita članke o sebi.

'Ja sam bila oduševljena s onima što sam imala na sebi – bilo je zabavno i seksi. Meni se činilo savršeno za vjenčanje na plaži', zaključila je Denise Richards.

  • +3
Denise Richards u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: profimedia