neustrašiva je

Testirala je svoju hrabrost: Jelena Lešić ostvarila dugogodišnju želju - stisnula zube i napravila ono što mnogima tjera strah u kosti

05.11.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Sunčani dani iza nas bili su savršeni za razne aktivnosti, a naša poznata voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske odvažila se skočiti s padobranom i osjetila što znači slobodan pad i apsolutni osjećaj slobode

'Sve je dobro dok se vrata ne otvore, a onda osmijeh na lice pa što bude - bude. Visina 3.500 m, 45 sec slobodnog pada brzinom cca 200km/h. Ubrzanje do stotke za 5,6 sec. Dugogodišnja želja se ispunila, sad sam neko vrijeme mirna', opisala je svoj skok s padobranom Jelena Lešić.

Naravno, Loto djevojka je svoj skok pokazala i pratiteljima na Instagramu. Mnogi neznani, ali i znani poput Tarika Filipovića, Sandre Lončarić, Duška Ćurlića, Ognjena Golubića, čestitali su joj na tom hrabrom podvigu. Jelena je komentirala kako joj je skok prekratko trajao te da joj je to najveći, najluđi gušt ikada.

Osim što uživa u skladnom braku sa suprugom Krešimirom, gradi i uspješnu televizijsku karijeru, a u jednom od ranijih intervjua otkrila je svoje planove.

'Nemam velikih planova i želja za budućnost, treba pustiti stvarima da se dogode. Ako će se televizijski angažmani smanjiti, meni će to biti sasvim prihvatljivo, jer se želim razvijati i u nekom drugom smjeru, izvan posla koji trenutačno radim. Položila sam za agenta za posredovanje u nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i voljela bih se i tu na neki način ostvariti', izjavila je Jelena za Ordinaciju.hr.