ODMOR NA OTOKU SREĆE

Jelena Lešić pobjegla iz kišne metropole: Naša zgodna voditeljica uživa na zasluženom godišnjem odmoru

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 17.07.2020 11:41
  • Objavljeno 17.07.2020 u 11:41
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Voditeljica Jelena Lešić uputila se prije koji dana na otok sreće kako ga naziva, a na kojem je već godinama čest gost zbog svog supruga Krešimira Lešića. Kišni vikend u Zagrebu sada je zamijenila suncem, morem i uživancijom

'Ne mogu vam riječima opisati kako se ja osjećam tamo - kao da pređem u jednu drugu dimenziju, moj suprug je također primjetio kako sam tamo mirna, opuštena i drugačija. Jednostavno, u Zagrebu imam puno posla i moram biti brza i aktivna kako bih sve stigla tako da je nerijetko prisutan i određen stres, a na Lošinju je sasvim druga situacija. Nema gužve u prometu, nigdje ne žurim, kilometarske šetnice uz šumu, čist zrak, uvijek sunčano, svježa riba, čisto more... Raj!’, rekla je jednom prilikom Jelena Lešić kada su je upitali o njezinom omiljenom mjestu za odmor.

Nekadašnja Miss Universe Hrvatske, danas voditeljica, već nekoliko godina ljetuje na Lošinju, odakle je njezin suprug Krešimir Lešić.

Zato ne čudi da se sada fotografijom javila sa sunčanog otoka gdje je popila svoju prvu kavicu na zasluženom godišnjem odmoru.

Zgodna Zagrepčanka uskočila je u bikini, ukrasila se modnim dodacima i sjela na sunčanu terasu omiljenog hotela uz more.

‘Nema sladje nego na miru sjesti i popiti svoju jutarnju kavicu pa onda popodne još jednu da se presječe dan’, poručila je brineta i kod mnogih koji su zaglibili u kišnoj metropoli izazvala zavist.