na omiljenoj destinaciji

Jelena Lešić uživa u prirodi i šali se na vlastiti račun

26.05.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Voditeljica Jelena Lešić strogo se pridržavala propisanih mjera stožera civilne zaštite te zbog toga gotovo dva mjeseca nije bila u svom domu na Lošinju. Sada nadoknađuje propušteno vrijeme

Bivša Miss Universe Hrvatske obožava trenutak kad se ugase svjetla reflektora i kada iz visokih potpetica uskoči u svoje tenisice, skine brojne slojeve šminke i vrati se doma u svoju oazu mira. Nedavno je otkrila kako je privatno 'veliko dijete te da voli biti u trenirkama i prirodi jer je tada najsretnija.

Također je priznala da joj se čini da kad stigne u Lošinj kao da pređe u drugu dimenziju te da je ondje tamo mirna, opuštena i drugačija. Tamo uživa u kilometarskim šetnicama uz šumu, čist zrak. Uz fotografiju na kojoj se vidi kako vozi bicikl sa šaljivim emotikonima se zafrkava na svoj račun da jede sve što stigne.

'Imam brz metabolizam, jedem jako puno i često, ali i užasno brzo mršavim, a mršavim kad puno radim. Imam takav tempo da sam stalno nabrijana, stalno sam negdje i jednostavno se ne debljam, iako bih htjela dobiti koji kilogram. Jako mi je lijepo kad žena ima obline', svojedobno je izjavila za Ordinaciju.hr.

Ranije se pohvalila kako joj je suprug Krešimir majstor u pripremanju morskih delicija. 'Taj čovjek čini čuda', izjavila je Jelena. Podsjetimo, za ljubav nje i lošinjskog poduzetnika doznalo se 2015. godine, a vjenčali su se mjesec dana nakon zaruka. Imali su maleno i privatno vjenčanje, daleko od očiju javnosti.