zasluženi odmor

Kevin Costner ostavio turbulentnu rastavu iza sebe pa otišao na odmor s Jewel

24.11.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Već pola godine holivudski glumac prolazi kroz rastavu braka od Christine Baumgarten s kojom je dijelio čak 18 godina. Nakon izazova na privatnom planu, Costner se posvetio radu i seriji Yellowstone, a nakon napora slijedi i uživanje pa je otputovao na zasluženi odmor

Holivudski glumac Kevin Costner odlučio je uzeti malo vremena za sebe pa je tjedan odlučio provesti na otoku Necker koji pripada Britanskim Djevičanskim otocima. Otok Necker u vlasništvu je Richarda Bransona, a destinacija je koju posjećuju brojne poznate face kada žele malo privatnosti. Glumac je vrijeme posvetio opuštanju, ali i druženju s dobro poznatim imenima iz svijeta showbusinessa.

Costner je vrijeme odmora iskoristio samo za uživanje i rekreaciju, a DailyMail prenosi da je dane provodio na plaži, išao na ronjenje i jedrenje te igrao tenis.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Činilo se da je Costner dobrog raspoloženja i da ga je više zanimalo gledanje u budućnost nego razmišljanje o njegovom razvodu od 19 godina braka sa suprugom Christine Baumgartner', podijelio je izvor komentirajući Costnerovo dobro raspoloženje uslijed konačnog kraja brakorazvodne parnice i sudskih susreta vezanih za troškove alimentacije.

Bijeg od svakodnevnih problema itekako mu je prijao, a navodno je uživao i u druženju s Jewel i Emmom Roberts, kao i s Michaelom Boltonom i teniskim zvijezdama Genie Bouchard i Mikeom Bryanom.

Naime, na otoku se tada održavao ekskluzivan teniski turnir, a posjetitelji otoka plaćali su i do 100.000 dolara kako bi posjetili otok i odmjerili snage s najboljim svjetskim teniskim zvijezdama.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Pravna bitka s Christine Baumgartner imala je više suludih trenutaka, a glumca i njegov pravni tim šokirao je zahtjev bivše manekenke da glumac omogući luksuzan lifestyle njoj i djeci jer su djeca, kako je navela, navikla na luksuz. Navodno je tražila čak 248 000 dolara mjesečno, no ukupna cifra spala je na 63 000 dolara, što bi trebalo pokrivati troškove života njihove zajedničke djece.