crni oblak nad shakirom

Teški dani se nastavljaju: Shakirin otac ponovno je u bolnici

26.10.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Pjevačica je objavila da je njezin 91-godišnji otac u bolnici u Barceloni te zamolila za razumijevanje u teškom periodu koji je pred njom

Nakon teškog pravnog razdoblja za najpopularniju kolumbijsku pjevačicu, Shakiru su opet potresle loše vijesti. Njezin 91-godišnji otac završio je u bolnici u Barceloni, a razlozi su osjetljive prirode.

'Pojedinosti o njegovom zdravstvenom stanju su rezervirane prirode. Zato obitelj traži poštovanje u ovom trenutku dok čeka da vidi kako će se ovo razvijati', izjavila je Shakira.

Prvi težak udarac dogodio se prije četiri mjeseca kada Shakirin otac isto je bio u bolnici kada su mu motoričke sposobnosti narušene zbog ozbiljnog pada. Poslan je na kućnu njegu te se cijela obitelj brinula o njemu.

Kako bi mu uzvratila snagu kojoj ju je otac naučio, pjevačica je s njim vježbala kognitivne sposobnosti pokazujući mu karte s riječima koje je on trebao čitati naglas. Osim toga, podijelila je i intimne trenutke svog oca i njegovih unuka te napisala emotivnu poruku koliko voli oca.

Iako je od nogometaša Barcelone otišla uzdignute glave, pjevačici, uz rastavu braka i bolesnog oca, prijeti i zatvorska kazna zbog utaje poreza. U kratkom periodu doživjela je slomove u više područja, ali veličina njezinog karaktera pokazala se u hit pjesmi 'Monotonía', gdje se indirektno obraća bivšem suprugu Gerardu Piquéu.

  • +8
Shakira u novom spotu 'Monotonía' Izvor: Profimedia / Autor: Ace Ent / Planet / Profimedia