ODLAZI ZVIJEZDA

Teri Hatcher dala otkaz 'Kućanicama'

22.11.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Zvijezda serije svojim je odlaskom dovela u pitanje cijeli projekt

Četrdesetpetogodišnja Teri Hatcher, koja je punih sedam godina tumačila lik pomalo neurotične samohrane majke, obavijestila je ABC da će joj sljedeća sezona biti posljednja.

Šefovi U.S. Networka sada su spremni i na povlačenje još jedne od glavnih glumica, Felicity Huffman.

'Teri je rekla svoje i, po svemu sudeći, ne šali se, nego aktivno sprema na odlazak', kazao je neki TV insajder te nastavio.

'Već ima drugi dogovor i, usto, u začecima razvoj sit-coma koji želi početi raditi čim završi s 'Kućanicama' – jednostavno želi novi show i pilot već sredinom siječnja.'

Dok su gazde odlučni da nastave hit-seriju barem u daljnje dvije godine, bolje informirani smatraju da priča o životu najslavnijih filmskih kućanica s Wisteria Lanea neće funkcionirati bez Hatcherove, što znači da bi sljedeća sezona ipak mogla biti zadnja.

Autor 'Kućanica', Marc Cherry, potpisao je novi ugovor s ABC Studijima prošli mjesec, što omogućuje nastavak serije za dvije godine, uz uvjet da su tu glavni likovi, uključujući Teri Hatcher, Evu Longoriju Parker i Felicity Huffman. No njima trima ugovori traju do kraja iduće sezone.

'U ABC-u ne znaju što će, budućnost serije više je no upitna', dodao je izvor i potom dao detaljniju analizu situacije.

'Neki članovi ekipe razočarani su Terinom odlukom, misle da je nepravedno ostaviti ljude na cjedilu tako naprasno napustivši projekt koji joj je oživio karijeru. 'Kućanice' se doista ne mogu nastaviti bez nje, jer je originalna postava ta koja podiže gledanost. Očito je inspirirana potezom Courtney Cox, koja je otišla od 'Prijatelja' da bi napravila svoju vlastitu hit-seriju 'Cougar Town'. Objasnila je da je najbolje vrijeme svog života provela u 'Kućanicama', ali njezine su ambicije sada napraviti projekt u kojemu će imati više toga pod kontrolom.'

Glasnogovornik ABC-a samo je kratko izjavio: 'Sve što mogu reći jest to da ovoga trenutka snimamo nastavke nove sezone.'

No, kako prenosi digitalspy,Teri (45) je opovrgnula ove spekulacije na svom Facebook profilu.

'Ne odlazim iz 'Kućanica'. To je totalna izmišljotina i laž. Ostajem u 'Kućanicama' do zadnje epizode. Članovi glumačke ekipe su poput moje obitelji', poručila je.