bez zadrške

Tereza Kesovija o Letu 3: 'Volim ih, ali za finale moraju biti malo uvjerljiviji'

11.05.2023 u 11:09

Bionic
Reading

O riječkim rokerima svi imaju nešto za reći, a svoje mišljenje o njihovoj izvedbi na Eurosongu te nada li se njihovoj pobjedi izrekla je i pjevačka diva s kojom je Let 3 prije tri godine ostvario uspješnu suradnju

'Oni su moji prijatelji, jako ih volim. Ako je itko želio da oni budu najbolji, to sam bila ja, od početaka', rekla je Tereza Kesovija za Slobodnu Dalmaciju i dodala da su bili u 'nekom čudnom stresu te da joj nisu bili onako dobri kao na Dori'.

'Ali mi je drago i sretna sam da su ušli u finale. Valjda će nešto promijeniti. Doduše, nisam im se javila, ali morali bi biti malo življi i uvjerljiviji, nešto mi je falilo. Moguće da je to bila trema, nije to samo tako', smatra pjevačka diva.

  • +4
Tereza Kesovija Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iznijela je i svoje mišljenje o Eurosongu kao manifestacij i rekla daje 'cijeli Eurosong bez smisla'. Kaže da se 'pare troše na te gluposti, da nije bilo nijedne jedine pjesme koja bi mogla biti prihvatljiva, a kamoli hit'. Drži da je 'cijela ta priredba razočaravajuća, ogromna galama i ništa više'. Ni light show joj nije bio nešto, ponavljao se, nije je fasciniralo baš ništa'.

Otkrila je i nada li se pobjedi Leta 3 i Hrvatske na Eurosongu. Izjavila je da bi 'voljela bih zbog njih, ali ne zbog pjesme, koja i nema neku umjetničku vrijednost'. Terezi su oni simpatični i automatski im zbog te simpatije daje više glasova nego ostalima, ali sumnja da će biti prvi.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Tereza je s Letom 3 prije tri godine snimila novu verziju pjesme 'Sam u vodi', jedan je od njihovih neizostavnih hitova iz velike i uspješne diskografije objavljen 1989. na albumu 'Two dogs funcking'.

Izvor: Društvene mreže