u svom stilu

Let 3 na BBC-ju: Voditeljici dali buket ruža ubranih s mjesta na kojem inače nose cvijeće

11.05.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu oduševili su Europu svojim nastupom u polufinalu. O riječkim rokerima svi imaju nešto reći, a privukli su i pažnju brojnih europskih medija te su im posvetili dosta prostora

BBC je odmah nakon što su Let 3 prošli u finale Eurosonga upravo njih zamolio da gostuju u njihovom eurovizijskom studiju smještenom u liverpulskom muzeju.

Mrle je u društvu člana benda Dražena Baljka došao s buketom crvenih ruža, a koje su, kaže, netom ubrane s onog mjesta na kojem Let 3 inače nosi cvijeće, donosi Jutarnji list. Voditeljici Maryam Moshin priznali su da nisu iznenađeni ulaskom u finale jer njih, napomenuli su, malo što može iznenaditi.

Let 3 na BBC-ju Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Zahvalili su svima koji su u utorak 'skupa s njima širili ŠČ vibracije i tako svijetom pronijeli pozitivnu mantru kojom se bore protiv gluposti, netolerancije i rata'. 'Energija ljubavi u utorak je pobijedila, ljudi su prepoznali antiratnu poruku pjesme kojom poručujemo da je svaki rat grozan i glup', rekli su za BBC članovi Leta 3. Poručili su da će u velikom subotnjem finalu Eurosonga 'nastaviti svijet činiti boljim i ljepšim mjestom za sve nas'.

u liverpoolu

Let 3 prolazak u finale proslavio u pubu, a uz njih i najvjernije navijačice

Pogledaj galeriju