fanovi u deliriju

Pogledajte manje čednu verziju 'Mame ŠČ!': Let 3 priredio show u drag klubu u Liverpoolu

11.05.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Naši ovogodišnji predstavnici na Eurosongu nakon spektakularnog nastupa i ulaska u finale ne prestaju sa slavljem. Tako su sinoć još jednom slavili u liverpulskom drag klubu, u koji su stigli kao posebni gosti, a izveli su i svoju pjesmu

Damir Martinović Mrle i ekipa družili su se s brojnim posjetiteljima u Blundell Supper Clubu te izveli 'Mamu ŠČ' i raspametili publiku.

Naravno, izveli su svoju poznatu koreografiju, a kombinacija za nastup bile su već poznate šarene uniforme ispod kojih su imali prozirne haljine u kojima su nastupili na Dori. Urnebes je nastao u dijelu pjesme u kojem su se svukli i polugoli prošetali među posjetiteljima kluba, a oni su s njima uglas pjevali pjesmu o mami koja je 'kupila traktora'.

Let 3 u Liverpoolu Izvor: tportal.hr / Autor: Dallas Records

'Nije nam, naravno, ovo prvi put da nastupamo u drag klubovima, a publika je sjajna večeras', poručio je Mrle, no na snimkama se može primijetiti da je nedostajao Zoran Prodanović Prlja jer je ostao u hotelu zaliječiti glasnice.

Let 3 u Liverpoolu Izvor: tportal.hr / Autor: Dallas Records

'Jutros je bio sav natečen, kunja. Valjda će biti dobro, sada se liječi, valjda će se izliječiti za koji dan', otkrio je Mrle za Slobodnu Dalmaciju.

Let 3 u drag klubu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL